Companie

 • Despre Noi

  Într-o lume în continuă mișcare și schimbare, în care avantajul competitiv este dat atât de capacitatea de inovare cât și de capacitatea de reacție și calitate a serviciilor furnizate, Nova Tech Integrated Solutions pune la dispoziția dumnevoastră experiența echipei sale de consultanță în domeniul tehnologiei informațiilor pentru a vă ajuta la realizarea strategiei IT&C a companiei – ca funcție suport pentru îmbunătățirea proceselor de business și desfășurarea în condiții optime a activității dumneavoastră de bază.
   
  Obiectivul nostru este de a fi alături, pas cu pas, în demersurile dumneavoastră de eficientizare a activității și creștere a productivității, prin implementarea de soluții IT&C dedicate, personalizate, necesare proceselor de lucru din companie.
   
  Beneficiile implementării unor sisteme informatice moderne nu vor întârzia să apară: reducerea costurilor din toate departamentele, începând cu cel IT&C și nu numai, respectiv, creșterea capacității organizației de a oferi produse și/sau servicii clienților săi.

  Beneficiarii noștri au acces rapid la suport din partea unei echipe profesioniste și dedicate. Suntem permanent în contact cu clienții noștri, pe toată durata proiectelor, prin elaborarea planurilor și conceptelor strategice integrate, definirea procedurilor, implementarea soluțiilor și suport post implementare.

 • Misiune

  Ne propunem să reușim întotdeauna să răspundem prompt și eficient nevoilor clienților noștri, să devenim consilieri și parteneri de încredere ai acestora, să ne dezvoltăm alături de ei și să devenim o referință pentru industria dinamică și plină de provocări în care activăm, împreună cu colaboratorii noștri.

  Dorim să contribuim la prosperitatea și creșterea competitivității clienților noștri,  promovând etica în afaceri și respectând toate cerințele legale.

  De asemenea, vom face toate eforturile pentru motivarea și protecția angajaților noștri, vom asigura dezvoltarea lor într-un mediu corect și sănătos, utilizând principii și criterii de competență și profesionalism.

Background