Servicii

Project Management

Fie că vorbim despre mediul public sau privat, observăm că există tendința ca activitatea companiilor să fie orientată mai mult către proiecte punctuale, în acest fel dorindu-se eficientizarea costurilor, precum și o mai bună monitorizare a rezultatelor obținute.

Citeste mai mult

Training

Pentru fiecare organizație, zona IT este vitală, întrucât oferă suport real angajaților în derularea sarcinilor cotidiene, reprezentând de multe ori un avantaj competițional major, pe o piață dinamică și aflată în permanență schimbare. De aceea, implementarea unui nou sistem informatic sau chiar achiziția de noi calculatoare pot cauza blocaje în activitatea curentă, în lipsa unor sesiuni de training dedicate.

Citeste mai mult

Servicii de consultanță IT

Scopul nostru este să ajutăm o companie să lucreze mai eficient și să se dezvolte conform propriei strategii de business. Urmărim reducerea costurilor generate de departamentul IT, evaluând nevoile de training ale personalului, riscurile de securitate informatică și creșterea transparenței organizației.

Citeste mai mult

Servicii de mentenanță și suport

Orice organizație urmărește maximizarea beneficiilor și reîntoarcerea investiției, principalele elemente controlate fiind riscurile și costurile cât mai scăzute. De aceea, conceptul nostru despre mentenanță și suport este legat de atingerea acestui scop.

Citeste mai mult