Servicii

 

Training

Pentru fiecare organizație, zona IT este vitală, întrucât oferă suport real angajaților în derularea sarcinilor cotidiene, reprezentând de multe ori un avantaj competițional major, pe o piață dinamică și aflată în permanență schimbare. De aceea, implementarea unui nou sistem informatic sau chiar achiziția de noi calculatoare pot cauza blocaje în activitatea curentă, în lipsa unor sesiuni de training dedicate.

Training-ul se efectuează de către specialiști tehnici acreditați de către partenerii (care sunt și furnizori ai soluțiilor software) sau după caz, de către specialiștii noștri și se desfășoară conform unui plan detaliat de training, adaptat în conformitate cu specificul și necesitățile fiecărui client.

Aceste cursuri sunt destinate atât echipelor de implementare ale clienților, dar mai ales utilizatorilor finali și specialiștilor din cadrul organizației clientului, din toate departamentele implicate.

Pentru mai multe detalii despre cursurile noastre, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa: office@novatech.com.ro.

Cursurile pe care le oferim acoperă zone bine definite:

- Cursuri post-implementare pentru soluțiile integrate livrate clienților (ca parte a serviciilor de implementare);
- Cursuri dedicate pentru soluții informatice customizate – knowledge transfer;
- Alte cursuri la cererea clientului (strategii de vânzare, leadership, project management, utilizare computer, etc.).